Høstens abonnementsserier er klare!

Allerede før den nordnorske sommeren har satt inn har vi i NOSO høstens konsertserier klare for deg! I Tromsø og Bodø kan du velge mellom 4 flotte konsertserier av ulik størrelse og innhold.

Sesongen som helhet er svært allsidig, og som alltid har vi et stort fokus på kvalitet i konsertene vi gjør, i tråd med vår visjon om at vi skal «begeistre og berøre, forarge og forføre, på arktisk vis!»

Som abonnent hos oss får du mange fordeler.

Usikker på om abonnement er noe for deg? Abonnement gir mange fordeler sammenlignet med å kjøpe enkeltbilletter til våre konserter:

Som abonnent hos oss får du fast sete på konsertene i den store salen, og som abonnent kan du velge din favorittplassering før salget av enkeltbilletter starter. Du får dessuten anledning til å beholde ditt sete i kommende sesonger, så lenge du fornyer ditt abonnement. I tillegg har vi egne arrangementer eksklusivt for abonnenter; denne høsten en egen konsert med vår strykekvartett.

Vi har gjort ordningen så fleksibel som mulig - konsertbillettene er derfor ikke personlig, så blir du forhindret fra å gå på en konsert selv, har du en fin gave til en du er glad i. Skulle du ønske å sitte et annet sted i salen på en konsert, kan du også bytte plassering i billettluka. Abonnement gir deg også mye for pengene, og du kan faktisk spare opptil 40% av ordinær pris.

Abonnement gjør din kulturhverdag lettvint – med ferdig planlagt konsertserie bestiller du en gang, og dine konsertopplevelser for sesongen er klare. Du får dessuten velge blant ferdige abonnementsserier som er nøye sammensatt for en god totalopplevelse. Med på kjøpet får du hver sesong en liten abonnementsgave sammen med ditt abonnement, gjerne med relasjon til orkesterets aktivitet.

HER KAN DU LESE OM DE ULIKE ABONNEMENTENE VI TILBYR DENNE HØSTEN. Velg din by i menyen, og finn abonnementsserien som passer for deg!