Ut mot havet 2018

Familiedag på Nyholmen

Se datoer og billetter

NOSO, Kystlaget Salta og 4H inviterer også i år til gratis familiedag med morsomme og lærerike aktiviteter, salg av husflidsprodukter, kafé og levende kystmusikk i sjøsprøyt og blæst, på vårt vakre tusenårssted Nyholmen.

Åpningstale ved Bodøs ordfører Ida Pinnerød utenfor Rødbrygga klokka 11.00.

Aktivitetsplan Barnas Kystdag

Musikere fra NOSO underholder musikalsk, og sammen steller vi i stand ulike aktiviteter inne og ute, alt etter «vær- og føreforhold».

Ved Rødbrygga blir det Barnas kystdag med åpen smie, tauarbeid, natursti, sjøvettsaktiviteter, spikking og båtmotorer. Med på laget er også Salten Naturlag som viser spiselige ting fra fjæra. Snegler, skjell, tang og tare er god mat. Kanskje legger Redningsskøyta til kai ved Rødbrygga, og ønsker små og store velkommen om bord. Bodø Husflidslag har salgsboder med husflidsprodukter, reperbahn og demonstrerer plantefarging. Bodvin Vikinglaug og Færingen 4H har aktiviteter for barn. Det blir loddsalg og infoboder. Nordland Fortidsminneforening holder Fyrhuset åpent for konsert og Nyholmen Skandses Compagni bidrar oppe på Skandsen.

Konserter og historiefortelling Ut Mot havet

Kystlagskafeen er åpen og tilbyr kake, sveler, vafler, brus og kaffe – betal med vipps eller kort!

Praktisk informasjon: Vi anbefaler Buss nummer 2, som går fra Bodø Sentrum til Kvalvika to ganger i timen, men det er også en kjempefin sykkeltur fra byen til Nyholmen! Det er også mulig å parkere i området, men på grunn av begrenset plass oppfordrer vi til bruk av kollektivtrafikk eller å gå/sykle.    

Vi tar forbehold om endringer i programmet – det kan bli annerledes, men dårligere blir det ikke! 

ARRANGEMENTET ER GRATIS OG PASSER FOR ALLE ALDRE.

Bildeserie fra tildligere Barnas Kystdag på Nyholmen Kystkultursenter.