Sommernachspiel i Breivika

Fyrverkerikonsert på musikkfestuka

Se datoer og billetter

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til Klassisk nordnorsk fyrverkerikonsert - denne gangen i Breivika!

Var du i Bodøsjøen i fjor? Det spørsmålet har blitt stilt mange ganger etter at vi for første gang inviterte til Sommernachspiel, en klassisk nordnorsk fyrverkerikonsert i Bodøsjøen.

Vi gjentar suksessen, og avslutter Musikkfestuka 2018 med et smell! Nordnorsk Opera og Symfoniorkester spiller noen av de mest kjente og kjære klassiske stykkene, og vi avslutter selvfølgelig med et heidundrende fyrverkeri!

Det var en glede å se så mange mennesker finne veien til en utendørs klassisk konsert i fjor. Grunnet byggingen av Jektefartsmuseet flytter vi årets avslutningskonsert til Breivika, og håper på minst like mange. – André Wallann Larsen, direktør for Nordland Musikkfestuke

Det er ikke bare musikkfestukas stab som er fornøyd med å videreføre suksessen fra i fjor.

– Å være med på å gi Bodø et slikt stort utendørs arrangement som en fast tradisjon er utrolig artig for oss i NOSO, og da passer det perfekt å følge opp med et arrangement i Breivika i 2018, mens området i Bodøsjøen «pusses opp», sier salgs og arrangementsansvarlig i NOSO, Vidar Thorbjørnsen.

Selv om værgudene ikke kan sies å vært på arrangørenes side, strømmet folk til fjorårets konsert og musikerne gledet seg over responsen.

– Det var utrolig givende for oss å se den gode stemningen blant publikum til tross for været, noe som raskt smittet over til alle på scenen, sier orkestersjef i NOSO Peter Krarup.


Årets konsert avholdes i Breivika, og flere spennende solister samt fullstendig program kommer!