Sangskatten

Kom og syng!

Se video
Se datoer og billetter

Synger dere fortsatt de gamle barnesangene? Kan unger i dag de samme sangene som deres besteforeldre lærte da de var barn? 

Kom og syng “Alle fugler”, “Blåmann, blåmann”, “Vi har en grevling i taket” og flere kjente barnesanger. Sprekt akkompagnert av et sprudlende NOSO orkester og med Bodø Domkirkes Aspirantkor som forsangere - og det hele ledes av Marie Bakken Sivertsen.

Ingen er for små og ingen er for gamle til å ha glede av SANGSKATTEN. Vi deler ut sanghefte og alle får delta med sang og glede på konserten! Om du vil øve på forhånd kan du laste ned heftet her (pdf)!

Dette er konserten som sender deg syngende hjem, der du straks leter fram den gamle sangboka og planlegger familiekor

Foto: Foto: Synne Marie Tømmerberg
Bodø Domkirkes Sangskole Foto: Synne Marie Tømmerberg

Det er ikke uten grunn at NRK Supers «Sangfoni» er blitt en suksess. Ta en slitesterk barnesang, pakk den inn på nytt og la ungene leke med den. Hvor mange barneprogrammer klarer å fenge både null- og nittiåringer og samtidig bli en snakkis blant voksne?

Noe av svaret ligger i den gode følelsen av fellesskap sang gir, i tillegg til sprudlende lek og glede som overstråler programserien. Vi har latt oss inspirere og har skap SANGSKATTEN - en allsangkonsert for store og små.

Velkommen!