På Besøk 2018

FØRJULSTEMNING DER DU ØNSKER

Se datoer og billetter

Musikalsk førjulsbesøk hos din bedrift eller hjemme i stua? Nå får alle i Bodø og Tromsø muligheten til et besøk av oss. Har du lyst til å overraske kollegene dine i lunsjen, spre glede på et offentlig sted, eller har du kanskje plass til et orkester i stua di? Hvem fortjener sin helt egen konsert?

Tidligere år har vi blitt overøst av gode forslag, og vi har vært på førjulsbesøk til alt fra Solneset skole, Universitetet i Nordland, Statens Vegvesen i Bodø, Fylkesmannen i Nordland, Voksenopplæringa i Tromsø, NAV Kontaktsenter Troms, Kroken Sykehjem, Postterminalen og en rekke barnehager - for å nevne noen.

Slik søker du

Send ditt ønske til post@noso.no og merk eposten "På besøk Tromsø" eller "På besøk Bodø".

Ønsket må inkludere informasjon om hvem konserten er for, hvor vi skal spille og ikke minst kort om hvorfor personen/plassen/organisasjonen fortjene en førjulskonsert.

Kreative søknader trekker opp:)

SØKNADSFRIST 20. november

I år har vi satt av 5.-7. desember i Bodø og 13.-14. desember i Tromsø til å spre ekte førjulsstemning. Merk at konsertene fortrinnsvis finner sted på dagtid, vi kontakter vinnerne for nærmere avtale om tid.

Konserten varer i ca. 30 minutter. Våre ensembler består av inntil 21 personer med instrumenter, men er det trangt om plassen har vi mulighet til å tilpasse med mindre besetninger.

Send en e-post om hvorfor du eller dere fortjener et besøk, til post@noso.no innen 20. november.

Besøket er gratis.