På besøk!

Få et unikt orkesterbesøk!

Se video
Se datoer og billetter

I desember skal vi holde en rekke konserter - men hvor skal vi spille? Vi gjentar vår førjulssuksess og gir alle i Bodø og Tromsø muligheten til å få et musikalsk førjulsbesøk. Har du lyst til å overraske kollegaene dine i lunsjen, spre glede på et offentlig sted, eller har du kanskje plass til et orkester i stua di? Hvem fortjener sin helt egen konsert? SØKNADSFRIST: 27. november 2015

11. og 12. desember, reiser vi rundt i Bodø og Tromsø for å spre ekte førjulsstemning!

Tidligere år har vi blitt overøst av gode forslag, og vi har tidligere reist på førjulsbesøk til alt fra en bursdagsfeiring på Bodøgaard til Solneset skole, Universitetet i Nordland, Statens Vegvesen i Bodø, Voksenopplæringa i Tromsø, NAV Tromsø, Kroken Sykehjem og Postterminalen - for å nevne noen!

Send inn ditt ønske til post@noso.no innen 27. november, og merk e-posten "På besøk - Tromsø / Bodø". Ønsket må inkludere informasjon om hvem konserter er for, hvor vi skal spille, og ikke minst kort om hvorfor personen/plassen/organisasjonen fortjener en førjulskonsert.

Konserten varer i ca 30. minutter. Og det er kanskje greit å opplyse om at vårt ensemble består av inntil 21 personer med instrumenter. Så hvis du vil ha konsert hjemme hos deg, bør stua di være stor nok!

Send gjerne i videoform!

Besøket er gratis.

Fin-fin søknadsvideo fra i fjor. Til inspirasjon...