På besøk 2017

Orkesteret kommer til deg!

Se datoer og billetter

Vi gir alle i Bodø og Tromsø muligheten til å få et musikalsk førjulsbesøk! Har du lyst til å overraske kollegene dine i lunsjen, spre glede på et offentlig sted, eller har du kanskje plass til et orkester i stua di? Hvem fortjener sin helt egen konsert?

Tidligere år har vi blitt overøst av gode forslag, og vi har vært på førjulsbesøk til alt fra en bursdagsfeiring på Bodøgaard, til Solneset skole, Universitetet i Nordland, Statens Vegvesen i Bodø, Voksenopplæringa i Tromsø, NAV Kontaktsenter Troms, Kroken Sykehjem og Postterminalen - for å nevne noen.

I år har NOSO Sinfonietta satt av 30. november samt 1., 14. og 15. desember til å spre ekte førjulsstemning i Bodøområdet. NOSO Kammerorkester i Tromsø stiller seg til disposisjon for samme edle formål i sitt distrikt 20. og 21. desember. Merk at konsertene fortrinnsvis finner sted på dagtid. 

Konserten varer i ca. 30 minutter, og det er kanskje greit å opplyse om at vårt ensemble består av inntil 21 personer med instrumenter. Så hvis du vil ha konsert hjemme hos deg, bør stua di være stor nok! 

Send en e-post om hvorfor du eller dere fortjener et besøk, til post(a)noso.no innen 16. november.

Besøket er gratis.

Søk!

Send inn ditt ønske til post@noso.no og merk e-posten "På besøk – Tromsø eller Bodø".

SØKNADSFRIST: 16. november

Ønsket må inkludere informasjon om hvem konserten er for, hvor vi skal spille, og ikke minst kort om hvorfor personen/plassen/organisasjonen fortjener en førjulskonsert.