Mørketidsbarokk

Se datoer og billetter

Under årets Mørketidsbarokk blir det ikke spart på hverken krig, kjærlighet eller tilgivelse. Unn deg et velfortjent pusterom i mørketida og kos deg sammen med kammerorkesteret, to flotte solister og dirigent David Greilsammer i festsalen!

Sammen med en strålende karismatisk dirigent og to flotte sangere inviterer vi til årets Mørketidsbarokk i vokalmusikkens tegn. 

Vi skal innom et kjærlighetsdrama under de olympiske leker, og et blodig scenario som heldigvis blir avverget. Vi skal også til historien om en konge som er nær ved å gifte seg med sin egen datter. Et sjalusidrama får en lykkelig slutt, og det blir et møte med en uimotståelig kvinne som forfører og forhekser sine beilere.

Det blir med andre ord en innholdsrik og dramatisk reise i Vivaldi og Händels vokalverk. Fra Vivaldis rikholdige verkliste får vi høre utdrag fra L’Olimpiade, Farnace, og hans Konsert for strykere i g-moll. Av Händel byr vi på utdrag fra Judas Maccabeus, Ariodante, Alcina og Rinaldo.

Det blir lett servering med mulighet for å kjøpe enkel fingermat og drikke under konserten – en kveld for både kropp og sjel!