Kunyakazika!

Danseverksted og konsert

Se datoer og billetter

Vært på konsert og kjent hvordan det kribler i kroppen, fordi musikken er så fin at du nesten ikke kan sitte stille?

Danseren Nasser Mhende, musikere fra NOSO og Bodø Rhytmn group, inviterer deg mellom 8-12 år til en konsertopplevelse der du deltar aktivt med bevegelse og dans til den levende musikken.

Nasser Mhende danser

Før konserten deltar du på gratis danseverksted (krever påmelding) sammen med Nasser Mhende. Gjennom kroppen og bevegelsen utforsker vi musikkens kontraster, følelser og tempo. Våre kropper er også et instrument, der lyd og bevegelse kan bli et morsomt samspill; Hvordan reagerer vi på forskjellige typer musikk? Hvordan imiterer vi musikken eller lyden i rommet?

Her vil det bli brukt mye forskjellig musikk, blant annet elementer og inspirasjon fra sørafrikansk «Gumboots», men også elementer fra klassisk og annen vestlig musikk.

Du trenger ingen danseerfaring for å delta, bare en nysgjerrighet for det å utrykke musikk og lyd gjennom kroppen.

Påmelding

Meld deg på workshopen pr. e-post innen fredag 28. september;
Merk e-posten "Kunyakazika", og send navn, telefonnummer og alder på deltakeren(e) til post@noso.no *.


Nasser Mhende er 32 år, danser, skuespiller og koreograf med base i Oslo. Han er utdannet fra Zimbabwe og Norge, og arbeider med dans- og teaterproduksjoner i tillegg til workshops.

Han har blant annet turnert med sin egen forestilling «Balanse», der han inkluderer mennesker med funksjonshemming, da han har en tro på at alle kropper som kan bevege seg, også kan danse og dermed fortjener en mulighet til å kunne uttrykke seg kunstnerisk på scenen.

Hans filosofi når det gjelder dans er: «Våre kropper er et verktøy og jeg velger å bruke dette verktøy for å skape, inspirere og motivere andre kropper til å uttrykke seg fritt»


*Vi trenger informasjon om alder for best mulig å kunne tilpasse innholdet i workshopen til deltakerne. Ved å melde deg på godtar du at vi kan kontakte deg pr telefon eller epost med praktisk informasjon om workshopen.