Griegs a-mollkonsert KONSERTEN I BODØ AVLYST!

En klassisk favoritt

Se datoer og billetter

På grunn av sterk tåke i Tromsø, viste det seg umulig å få musikere og utstyr fra Tromsø til Bodø i dag, og kveldens konsert i Stormen konserthus må derfor dessverre avlyses. Dette gjelder også DKS-konserten og lunsjkonserten i Bodø i morgen formiddag.


Etter å ha arbeidet intenst med å finne løsninger, må vi nå innse at det ikke lar seg gjøre å gjennomføre konsertene vi har planlagt i lang tid og gledet oss til. Vi beklager dette sterkt overfor vårt publikum.

De som allerede har kjøpt billetter, får naturligvis disse refundert.
For de som har kjøpt billett på nett eller via app, skjer refunderingen automatisk. De trenger ikke foreta seg noe.De som har kjøpt over disk, må ta med seg billetten til billettskranken på Stormen konserthus for å få den refundert. Dette må skje innen fredag 6. oktober.

Våre abonnenter vil bli kontaktet direkte ang å få refundert sine billetter.

NOSO beklager det inntrufne!


Edvard Griegs mest spilte verk, a-mollkonserten, med svensken Peter Jablonski ved flygelet, står i sentrum denne kvelden.

Konsertene har litt forskjellig program i Tromsø og i Bodø:

Tromsø:
Før a-mollkonserten byr vi på utdrag fra Lasse Thoresens Lyden av Arktis, et bestillingsverk som vil få sin urfremførelse neste år. Kveldens konsert blir avsluttet med et annet stort, for ikke å si storartet verk, nemlig Peter Tsjaikovskijs monumentale 5. symfoni. Og ja - det er den med det ufattelig vakre horntemaet i den langsomme 2. satsen... 

Bodø:
Kveldens ouverture i Bodø blir det symfoniske diktet Asgaardsreien, komponert av Hammerfests store sønn Ole Olsen. Etter pause får vi oppleve Tsjaikovskijs 6. Symfoni Pathetique, som komponisten selv beskrev som sitt «mest personlige» verk. Musikken har en overveldende dramatikk, og som alle Tsjaikovskijs store verk har denne symfonien en kompleks oppbygning av følelser, og behandler store temaer som liv, kjærlighet, skuffelse og død. 

Begge disse programmene (og mer til) vil også bli fremført under NOSO sin omfattende konsertturné i Japan de påfølgende ukene.

Konserten inngår i abonnementsseriene Full Storm, Ny & Nysgjerrig og Stor Storm i Bodø, samt Total, Ny & Nysgjerrig og Mezzo i Tromsø. 
Les mer om våre abonnement her.