Førjulsballett: Coppélia

Se datoer og billetter

Måneden desember er for oss synonymt med førjulsballett! Sammen med små og store ballettdansere byr vi på et pusterom i adventstiden fylt med vakker dans og musikk, en stor klype kjærlighet og en liten dose magi.

Coppélia er en fortryllende og humoristisk ballettforestiling - perfekt for barnefamilier!

Den ensomme Doktor Coppelius er på jakt etter den perfekte magiske formelen slik at han kan bringe sin vakre mekaniske dukke, Coppélia, til live. Den unge Swanhilda er forlovet med sin Franz, men han har sitt blikk festet på den mystiske jenta som sitter på Dr. Coppelius sin balkong. De vet ikke at hun kun er en dukke. Misforståelser og komplikasjoner oppstår i det de blir vitne til at Doktor Coppelius tester ut dukkens mekaniske funksjoner, og Swanhilda blir revet med av sjalusi når dukken tilsynelatende flørter med hennes forlovede, Franz, som blir betatt av den vakre dukken. Drevet av sjalusi, nysgjerrighet og kjærlighet starter et magisk eventyr med forviklinger og humor.


Forestillingen i Tromsø spilles i sammarbeid med dansere fra Tromsø Kulturskole, og forestillingen i Bodø med dansere fra Pias Ballettstudio.


Forestillingen er en del av abonnementsseriene Stor Storm og Full Storm i Stormen Konserthus.

Forestillingen er en del av abonnementsseriene Mezzo og Total i KulturHuset, Tromsø

Abonnement i salg nå.