Bolshoi in the arctic - Figaros bryllup

Se datoer og billetter

Under Nordlysfestivalen 2015 blir det igjen et eksklusivt gjensyn med Bolshoi - denne gangen representert ved deres ypperste operasangere - fremadstormende talenter og etablerte solister på samme scene!

Figaros Bryllup er en perle av en forviklingskomedie - perfekt for både kjennere og førstegangsgjengere - og den fremføres denne kvelden som konsertforestilling. Dette blir en unik mulighet til å oppleve noen av Bolshois ypperste sangere, og vi lover at dette blir en kveld hvor både latteren og tårene vil sitte løst!

I grevens slott i byen Sevilla er det duket for bryllup. Men alt går ikke helt etter planen når både en god dose kjærlighetssyke og flere misforståelser står på rekke og rad. Tjeneren Figaro skal gifte seg med kammerpiken Susanna. Susanna er en atttraktiv kvinne med mange beilere etter seg. Den lille “pagen” Cherubino hopper gjerne i høyet med alle kvinner han treffer. Det hele kompliseres ved at Greven selv ønsker å forføre Susanna uten å fremstå som altfor ufyselig. Husholdersken Marcellina ønsker på sin side å gifte seg med Figaro - enten han vil eller ei - og Grevens kone, selveste Grevinnen, vil på sin side vinne Grevens hjerte tilbake. Alt dette samtidig som Grevinnen blir betatt av den lille Cherubino, som viser seg å ikke være så liten likevel...

Konserten er et samarbeid mellom Nordlysfestivalen og Nordnorsk Opera og Symfoniorkester. Egne priser gjelder, og konsertene inngår ikke i NOSOs sesongkort.


Konserten er utsolgt.