Åpent konserthus 2019

Familiearrangement

Se datoer og billetter

Stormen Konserthus og Arktisk Filharmoni inviterer til Åpent konserthus! Vi har blant andre Bodø Kulturskole, Pias Ballett og Bodø Jazz Open med på laget, og sammen skal vi skape en dag full av musikalsk glede og moro.

Det har vært stor suksess da Arktisk Filharmoni og Stormen har inviterte til åpen dag tidligere. Denne mai-lørdagen vil det igjen være liv og røre i hele huset, og nysgjerrige store og små kan se fram til en dag stappfull av aktiviteter.

Prøv en rekke ulike instrumenter, se gratis forestillinger og konserter, prøv deg som dirigent eller komponist, delta i sang- og dramaklasser, lek med røyk- og lydeffekter på scenen, prøv deg som visuell kunstner og kos deg i kafeen. For anledningen har vi også åpnet deler av huset som ikke vanligvis er tilgjengelige for publikum – så bli med backstage i øverom og korridorer!

Sangskatten

Vi runder av dagen med gratis konsert og allsang med Sangskatten i Storsalen kl 14:00. Følg med for mer info, og i mellomtiden kan dere laste ned og hygge dere med sangheftet!

For det er ikke uten grunn at NRK Supers «Sangfoni» er blitt en suksess. Ta en slitesterk barnesang, pakk den inn på nytt og la ungene leke med den. Hvor mange barneprogrammer klarer å fenge både null- og nittiåringer og samtidig bli en snakkis blant voksne? Noe av svaret ligger i den gode følelsen av fellesskap sang gir, i tillegg til sprudlende lek og glede som overstråler programserien.

Ingen er for små og ingen er for gamle til å ha glede av SANGSKATTEN!