Arktisk Filharmoni på nett

Musikerne våre håndterer håndfaste instrumenter, i treverk, messing og med et historisk sus. Vi formidler en analog tradisjon uten mikrofoner og elektronikk. Like fullt er vi digitale så det suser.

Instagram - Med musikernes øyne

For å gi publikum et innblikk i musikernes hverdag, har vi to aktive Instagram-ambassadører fra orkesteret. De knipser bilder og videosnutter fra øvinger, reiser og livet bak og på scenen. For å bli med på musikernes orkesterliv, må du laste ned Instagram-appen på mobilen din, og følge oss på:
@arcticphilharmonic
#arcticphilharmonic
#orkesterliv

YouTube - Konsert på film

Vi filmer alle våre konsertproduksjoner, og mange av konsertene legger vi ut på vår YouTube-kanal. Noen ganger er det hele satser, andre ganger er det korte glimt av produksjoner vi har gjort. Du kan med andre ord gjenoppleve konserten du likte så godt, ved å gå inn på vår YouTube-side, eller du kan få med deg en konsert du gikk glipp av. Du kan lage spillelister og abonnere på:
youtube.com/arcticphilharmonic

Facebook - Se hva som skjer

Hvis du vil følge Arctic Philharmonic på Facebook, går du inn på facebook-siden vår og trykker like. Da får du opp nyheter, informasjon og omtaler om oss i strømmen din, slik at du alltid er oppdatert på det som skjer. her kan du også komme med spørsmål og kommentarer til oss - vi setter stor pris på dine innspill!
facebook.com/arcticphilharmonic

Nyhetsbrev - få informasjon på e-post

For deg som liker å få porsonert informasjon rett i e-postkassa di, er nyhetsbrev midt i blinken. Meld inn din e-postadresse nederst på hjemmesiden her, og du vil få nyhetsbrev med informasjon og gode tilbud, ca 4-5 ganger per sesong.