Nye ansettelser i NOSO

Vi er så heldige å ha fått Lasse Jangås med oss som ny kommunikasjonssjef! Med oss videre har vi også tidligere kommunikajsonssjef Aggie Peterson som ny kommunikasjonsrådgiver, og Frank Robertsen i fast stilling som økonomi- og administrasjonsjef. 

Lasse Jangås er i dag ansatt som ny kommunikasjonssjef i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester AS (NOSO).

Jangås kommer fra stillingen som samfunnsredaktør i avisa Nordlys. 

- Med sin brede erfaring fra kommunikasjons- og kulturfeltet mener vi at Lasse Jangås har svært gode forutsetninger for å bidra til en videre positiv utvikling av Nordnorsk Opera og Symfoniorkester AS, sier Tor Lægreid.

Lasse Jangås vil tiltre stillingen medio august 2017.

I tillegg blir nåværende kommunikasjonssjef Aggie Peterson med videre i en 60% stilling som kommunikasjonsrådgiver. 

- Jeg er kjempefornøyd med denne løsningen, da den gir rom for at jeg også kan jobbe kunstnerisk ved siden av. Jeg tror Lasse og jeg vil bli et bra team og at kjemien stemmer og at våre kvaliteter utfyller og styrker hverandre. Dette er en god løsning for alle parter. Jeg gleder meg til å jobbe videre i NOSO, som er en av Nord-Norges viktigste og mest spennende kulturinstitusjoner, sier Aggie i en uttalelse.

- Vi er meget godt fornøyd med den jobben Aggie har gjort de siste to årene, og at vi er glad for at hun blir med videre, legger Lægreid til. 

Det kan dessuten bekjentgjøres i dag at Frank Robertsen er ansatt i fast stilling som økonomi- og administrasjonssjef med tiltredelse umiddelbart. 

- Jeg er glad for å ha Frank om bord, og jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke Stig (tidl. økonomi- og administrasjonssjef) for hans mangeårige innsats og viktige bidrag når han nå velger å tre ut av organisasjonen, sier Lægreid.