Bodø Sinfoniettas Venner

Bodø Sinfoniettas Venner ble stiftet i 2006 som en uavhengig praktisk og økonomisk støttespiller for sinfoniettaen.

Bodø Sinfonietta (stiftet i 1999) var i 2009 en av grunnpilarene i opprettelsen av Arktisk Filharmoni (den gang NOSO) og er i dag en del av grunnstammen i orkesteret. Bodø Sinfoniettas Venner har på sin side valgt å videreføre sitt opprinnelige navn.

Medlemsfordeler:

Medlemskontingent:

Medlemsåret følger det tradisjonelle konsertåret, fra 1. august til 31. juli.

For medlemsåret 2018/2019 er medlemskontingenten som følger:

Enkeltmedlem kr 300,- per år
Ektepar/samboere kr 450,- per år.
Firma kr 1.000,- pr år

Hvordan bli medlem og hvordan fornye medlemskapet?

For å bli medlem eller fornye ditt medlemskap setter du ganske enkelt inn beløpet for ønsket medlemskap på foreningens bankkonto, som har kontonr 1503 35 22247.

Innbetalingen merkes med navn, adresse, e-post adresse og tlf.nummer. Om du er ny medlem vil du bli kontaktet pr. e-post ang utfyllende informasjon, og ditt/deres medlemskort gjøres klart for henting i Stormen Konserthus etter at vi har registrert din innbetaling.

Medlemskort

Alle medlemmer får et medlemskort med Navn, kortnummer og pinkode. Ved innbetaling aktiveres kortet for den aktuelle medlemsåret, og ved fornying av medlemskapet reaktiveres det samme kortet så snart innbetaling for neste medlemsår er registrert. Det utstedes altså ikke nytt medlemskort for hver sesong.

Hvordan benytter jeg meg av medlemsfordelene mine?

Kortnummeret og pinkoden på medlemskortet ditt må benyttes for å oppnå dine medlemsfordeler enten du handler over disk eller på nett. På nett velger du kategorien «Venneforening» og får så spørsmål om å taste inn kortnummer og pinkode.

Skal du gå på flere konserter innenfor et halvår, lønner seg å velge en av orkesterets ABONNEMENTSERIER. Dette er ferdig planlagte konsertserier som strekker seg over en høst- eller vårsesong og varierer i størrelse og pris. Likt for alle seriene er at du som medlem av venneforeningen får ytteligere 20% rabatt også på abonnementsprisene. Les her om gjeldende abonnementsserier og om hvordan du bestiller abonnement. Din vennerabatt trekkes fra prisen som står oppgitt på denne siden.

Kontakt venneforeningen:

Styreleder
Olaf A. Henriksen
Telefon: 90668121

Kasserer
Gunn Lillegaard Eben
Telefon: 95047854