English

Bodøfæst

Bodøs store 200-års jubileum

Se datoer og billetter

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO) legger opp til en skikkelig symfonisk hitparade på Bodøfæst.

Bodø by feirer 200-årsjubileum i 2016, og lørdag 21. mai inviterer SpareBank 1 Nord-Norge til bursdagsfest i Rådhusparken. Da vil hele området ved Rådhusparken bygges om til en stort konsertarena med kapasitet for opp mot 15.000 besøkende. På scenen blir det underholdning fra øverste hylle med noe for enhver smak.

NOSO stiller med hele symfoniorkesteret og vi lover et program der alle kan kose seg, med kjent og kjær klassisk musikk, som passer seg til den store bursdagsfesten. NOSO Symfoniorkesteret, under ledelse av dirigent Christian Lindberg, spiller en times lang konsert, som tar publikum med på en reise fra Peer Gynts verden til – hold deg fast – universet og fjerne galakser, med musikk fra «Star Wars». Med oss på laget har vi solistene Birgitte Christensen, Ingebjørg Kosmo, Ketil Hugaas og Thor Inge Falck.

Vi gleder oss til den store jubileumsfeiringa, og vi er stolte over å gi en storslått symfonisk opplevelse, en jubilant verdig, når Bodø skal samles til fest! Her er det bare å stille i parken med unger, besteforeldre, pikniktepper og åpne ører. Velkommen og gratulerer med dagen!