English

Turkonsert

med NOSO Kammerorkesteret

Se datoer og billetter

Våre intimkonserter i avslappet atmosfære og litt uvanlige lokaliteter har blitt en hyggelig tradisjon ved åpningen av høstsesongen, så vi holder koken i år også! 

Disse arrangementene passer for hele familien og det er ingen grunn til å sitte hjemme verken fredag den 2. september når vi spiller hos Bryggejentene i Ersfjorden, eller  lørdag den 3. september når vi opptrer med utsikt over hele byen på Fjellheisen. 

En bra definisjon på et kammerorkester er at det er et orkester som spiller stor musikk i lite format. Til disse turkonsertene legger vi opp til allsidige program med ensembler i forskjellige størrelser som fremfører musikk av både norske og utenlandske komponister. 

Noe av det vi spiller er sikkert kjent for mange, mens annet gjerne er nytt for noen. Det blir i alle fall litt av hvert for enhver smak!  

Med et spenn fra kontrabass solo via duo, trio og kvartetter helt opp til fullskala strykeorkester byr vi på verker av blant andre Edvard Grieg, Johan Halvorsen, Ernö Dohnányi, Giacomo Puccini, Johan Svendsen, Johannes Brahms, Pjotr Tsjaikovskij og til og med Ola Bremnes!* 
*(Med forbehold om endringer). 


Informasjon Turkonsert Bryggejentene 2. september:
- Enkel servering er inkludert i billettprisen og det blir salg av drikke.
- Billetter kan kjøpes på forhånd, eller hos Bryggejentene. Salget åpner en time før konsertstart.


Informasjon Turkonsert Fjellheisen 3. september:
- Enkel servering er inkludert i billettprisen og det blir salg av drikke.
- Billetter kan kjøpes på forhånd, eller ved Fjellheisen. Salget åpner en time før konsertstart, og heisbillett er inkludert i billettprisen.
- Heisene går hver hele- og halve time. Se Fjellheisens hjemmesider for informasjon.
- Du kan også velge å gå den nye trappestien opp, og samtidig delta i vår Quiz-løype. Spørsmålene er tilpasset både barn og voksne - og vi trekker en heldig vinner som får en NOSO-premie (vinner kontaktes i etterkant).
- Konsertstart er 14.00, så beregn god tid - enten du går eller tar heis.

Les mer om nye Fjellheisen: http://blogg.nordlys.no/yngve/...