English

Lytt og Spill med Tim Steiner

Fri improvisasjon med barna

Se datoer og billetter

Barn og musikere i improvisert samspill! 130 elever og 18 profesjonelle musikere deltar sammen på Lytt og spill.

Tim Steiner har lang erfaring i å skape musikk sammen med grupper som ikke nødvendigvis har noen forkunnskaper. Han jobber med alle aldersgrupper og helt uavhengig av deltakernes ferdigheter. Sammen med musiker fra NOSOs sinfonietta gjennomførte han en pilot på Bodøsjøen skole i vår. Elevene jobbet i to samfulle timer og var svært aktive. Sammen med de profesjonelle musikerne laget og framførte de en liten komposisjon. Det var svært vellykket.

Nå utvider vi prosjektet. 6 ulike grupper får skolebesøk i 2 timer, før vi alle møtes til 3 timers workshop og ettermiddagskonsert torsdag 5.november i Stormen konserthus.

På denne konserten framfører de profesjonelle musikerne et verk av den norske samtidskomponisten Rolf Wallin. Boyl er spennende og klangrikt musikk som passer godt til prosjektet. Hele orkesteret deltar også i verket som vi skaper sammen med elevene og Tim Steiner.

Til sammen 130 elever og 18 profesjonelle musiker deltar på Lytt og spill. Det blir en lærerik prosess for oss alle. Og vi satser på at sluttresultatet blir hørbar og spektakulær.

Vi ønsker oss et entusiastisk publikum til konserten og oppfordrer skolene som deltar til å invitere medelever, foreldre, lærere og alle andre interesserte.

Gratis inngang.