English

På besøk 2016

orkesteret kommer til deg

Se datoer og billetter

Vi gir alle i Bodø og Tromsø muligheten til å få et musikalsk førjulsbesøk. Har du lyst til å overraske kollegaene dine i lunsjen, spre glede på et offentlig sted, eller har du kanskje plass til et orkester i stua di? Hvem fortjener sin helt egen konsert?

Tidligere år har vi blitt overøst av gode forslag, og vi har tidligere reist på førjulsbesøk til alt fra en bursdagsfeiring på Bodøgaard til Solneset skole, Universitetet i Nordland, Statens Vegvesen i Bodø, Voksenopplæringa i Tromsø, NAV Kontaktsenter Troms, Kroken Sykehjem og Postterminalen - for å nevne noen!

I år har NOSO Sinfoniettaen satt av 6. og 7. desember til å spre ekte førjulsstemning i Bodøområdet. NOSO Kammerorkesteret i Tromsø stiller seg til disposisjon for samme edle formål i sitt distrikt 14. og 15. desember.
Merk at konsertene fortrinnsvis finner sted på dagtid.

Send inn ditt ønske til post@noso.no og merk e-posten "På besøk - Tromsø / Bodø".

SØKNADSFRIST: 21. november 2016

Ønsket må inkludere informasjon om hvem konserter er for, hvor vi skal spille, og ikke minst kort om hvorfor personen/plassen/organisasjonen fortjener en førjulskonsert.

Konserten varer i ca 30 minutter. Og det er kanskje greit å opplyse om at vårt ensemble består av inntil 21 personer med instrumenter. Så hvis du vil ha konsert hjemme hos deg, bør stua di være stor nok!

Send gjerne i videoform!

Besøket er gratis.

Fin-fin søknadsvideo fra i fjor. Til inspirasjon...