English

Operagalla 2016

Vokal helaften i full symfoni

Se datoer og billetter

Den herlige lyse tida er på vei tilbake og julen er over. Det betyr et nytt år med nye opplevelser i kø, og vi i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester inviterer til storslått operagalla i full symfoni. Velkommen til en velklingende kickstart på året!

Allerede første uka i januar, tar NOSO med seg de 4 glitrende solistene Mariann Fjeld-Solberg, Lilly Jørstad, Thomas Ruud og Alexander Nohr, for å spille i gang konsertåret 2016. Her blir det vokal- og orkesterperler fra operaens verden, under ledelse av den dyktige russiske dirigenten Alexey Bogorad, som jobber fast som dirigent ved Bolsjojteateret i Moskva.

På turnéen blir det lystige, vakre arier og feiende overtyrer – ispedd heftige klanger, latter og tårer. I år står høydepunkter fra operaer som "Tosca", "Turandot", "Don Giovanni", "Gianni Schicci", "Carmen," og "Cosi fan Tutte", på programmet. Dette er en gallaforestilling som passer godt for familier, venner eller romantiske par som vil avrunde juleferien og gå inn i det nye året med litt jubel, så her er det bare å gjøre seg klar for en glamorøs aften. Operagalla er en perfekt anledning til å få en smakebit fra flere verker, bli kjent med operaverden og få oppleve artister i flere roller.

Konsertene spilles i år i Bodø, Mosjøen, Tromsø og Alta.

Lilly Jørstad Thomas Ruud

Alexander Nohr Mariann Fjeld-Solberg


– Det blir noe av det vakreste du har hørt. – Katharina Jakhelln Semb, Operasjef i NOSO.