English

The Orchestral Joik Project

Frode Fjellheim i full symfoni med stjernesolister

Se datoer og billetter

Under Nordland Musikkfestuke spiller NOSO Symfoniorkesteret på noe som kommer til å bli et av sesongens aller mest spennende crossover-konsert!

Frode Fjellheim er årets festivalprofil under Nordland Musikkfestuke 2016.

Fra Nordland Musikkfestuke sin hjemmeside: 

Frode Fjellheim er en allsidig musiker og komponist med ubestridt nordnorsk tilhørighet. Hans sørsamiske opphav gir tydelig gjenklang i hans musikk, og har vært en bærebjelke for hele hans karriere. Fjellheim spiller både piano, synthesizer og trommer – i tillegg til å være vokalist. Han gleder seg til å være festivalprofil under Nordland Musikkfestuke i 2016.

- Jeg er veldig glad og stolt over at jeg har fått muligheten til å være festivalprofil under Musikkfestuka. Jeg føler meg tett knyttet til regionen, og har vært mye i Bodø tidligere. Nordland Musikkfestuke er for meg en flott ramme for å utforske og oppleve musikk sammen med andre, sier Frode Fjellheim.

Det er NOSO Symfoniorkesteret som spiller sammen med Frode Fjellheim på denne spennende konserten, og Fjellheim selv har valgt ut to spennende solister med særtrekk og egenart, som er godt kjent for de aller fleste, nemlig Anneli Drecker og Ronni le Tekerø.