English

Film

Vi elsker å dokumentere det vi holder på med, for å dele orkesterlivet med publikummet vårt. På denne siden finner du spor av det - i mange fine filmklipp fra konserter og andre NOSO-sprell!

Vi legger jevnlig ut filmsnutter på YouTube! Klikk på "Subscribe"-knappen der og følg med på våre produksjoner. 

Link til: NOSO / Arctic Philharmonic på YouTube.


I mai 2013 var orkestret på Svalbard for å holde en konsert. Se en av de flotte videoene som ble laget under denne turen.

Her spiller vi Norsk dans nr. 1 av Edvard Grieg. Fra konserten i Longyearbyen Kulturhus, med dirigent Christian Lindberg.

Fra finalekonserten til pianokonkurransen "Top of the world" i Tromsø i 2013. Dirigent: Peter Szilvay. Konserten ble sendt på NRK2 "Hovedscenen". Her med vinneren Emanuel Rimoldi.

Fra finalekonserten til pianokonkurransen "Top of the world" i Tromsø i 2013. Dirigent: Peter Szilvay. Konserten ble sendt på NRK2 "Hovedscenen". Her med verket "Barents sea" av Ketil Vea.

Fra finalekonserten til pianokonkurransen "Top of the world" i Tromsø i 2013. Dirigent: Peter Szilvay. Konserten ble sendt på NRK2 "Hovedscenen". Her med pianist Lukás Vondracek.

Sniktitt på vår forestilling om Peter Dass: "Herr Petters djevelske døgn"

Skuespillere: Ketil Høegh og Finn Arve Sørbøe. Musikk av Håvard Lund. Tekst av Ragnar Olsen og Ketil Høegh.

Hver desember reiser vi rundt "På besøk" i Bodø og Tromsø. Her får de som har ønsket seg et orksterbesøk en halvtimes konsert med høy førjulsstemningsgaranti. Dette har blitt et populært tiltak og er et av årets desidert hyggeligste uker på jobb!