English

Bodø Sinfoniettas venner

Bodø Sinfoniettas Venner har siden 2006 vært en praktisk og økonomisk støttespiller for ensemblet. Fra 2009 ble sinfoniettaen en del av Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, men Bodø Sinfoniettas Venner består likevel som en uavhengig støttespiller for orkesteret i Bodø.

Er du en av Bodø Sinfoniettas Venner? Bli medlem i venneforening i dag, og få fordeler på våre konserter.

Medlemsfordeler:

Medlemskontingent for 2014/2015:

Enkeltmedlem kr 300,- per år
Ektepar/samboere/familier kr 450,- per år.
Firma kr 1.000,- pr år

Hvordan blir jeg medlem? / Hvordan fornyer jeg medlemskapet mitt?

For å bli medlem eller fornye ditt medlemskap setter du ganske enkelt inn beløpet for ønsket medlemskap på foreningens konto. Innbetalingen må merkes «14/15, navn (på den som betaler hvis det er et familie- eller bedriftsmedlemsskap) samt epostadresse». Om du er ny som medlem vil du bli kontaktet pr e-post ang utfyllende informasjon. Ditt/deres medlemskort vil være klart for henting i Bodø Kulturhus 5 virkedager etter at vi har registrert din innbetaling.

Venneforeningens kontonummer er 1503 35 22247

Ny ordning med medlemskort fra 2014/2015

Fra kommende sesong har vi en ny ordning med medlemskortene. Det benyttes nå plastkort med Navn, kortnummer og pinkode. Så snart vi har tatt denne nye ordningen i bruk vil det ikke være nødvendig å sende ut nye medlemskort hvert år slik som tidligere. Fornying av medlemskapet vil nå registreres i ditt eksisterende kort så snart vi har registrert din innbetaling for neste sesong.

Hvordan benytter jeg meg av medlemsfordelene mine?

Kortnummeret og pinkoden på medlemskortet ditt må benyttes for å oppnå dine medlemsfordeler eten du handler i billettluka eller på nett. På nett velger du kategorien «BS-VENN».

SESONGABONNEMENT hos Nordnorsk Opera og Symfoniorkester gjelder for et halvt år, vår eller høst. Disse må kjøpes i Bodø Kulturhus og gir én billett til alle orkesterets egne konserter og forestillinger for den aktuelle sesongen. Abonnementet registreres i ditt medlemskort, og du vil få et sesongklistremerke for den sesongen du abonnerer på. Selve konsertbillettene kan du så hente ut enten i billettluka eller på nett. På nett velger du da kategorien «NOSOSESONG BSVENNER». Du vil i tillegg kunne kjøpe ekstra billetter til vennepris hvis du vil ta med en eller flere venner på noen av konsertene. Vær oppmerksom på at abonnementet gjelder så lenge det er ledige billetter, og at du selv er ansvarlig for å hente ut billetter til hver enkelt konsert i tide.